Mistiek.nl
Verrijk je Kennis
De Ampuku winti
 
De Ampuku winti
De ampuku winti is een Afrikaanse winti. Het is een bos winti (boesi winti). In de rangorde van de winti religie behoort de ampuku tot één van de lagere winti's. Desondanks is de ampuku een zeer slimme winti. Hij is in staat alle andere winti's te immiteren. Iemand die geen echte  kenner van de winti religie is, kan gemakkelijk misleid worden door de ampuku winti. De ampuku kan zich voordoen als een Kromanti winti, een Adoemankama winti of één van de andere winti's, door zich alszodanig te openbaren. Maar een goede kenner doorziet direct de bepaalde eigenschappen die een ampuku eigen is. Dat kan hij niet camoufleren.
 
De ampuku staat in dienst van andere hogere winti's.  Alle opdrachten van de hogere winti's worden uitgevoerd door de ampuku. Als een winti iemand wil straffen, draagt hij de ampuku op deze straf uit te voeren. Vandaar dat de ampuku een zeer slechte naam heeft bij heel veel mensen. De slechte naam die hij heeft laat hem niet ongevoelig. Hij trekt het zich wel aan. Dat kan men in de liederen ter ere van ampuku winti horen. Het zijn meestal klaagliederen. "Mi na ampuku mi no habi neng". Betekenis;" ik ben ampuku, ik heb een slechte naam".
 
Ondanks dat alles,  heeft de ampuku winti toch zijn goede kanten. Als er iets niet in orde is, is het wel ampuku die dat als eerst kenbaar maakt. De ampuku verricht ook meestal het zware werk als werk verzet moet worden. Ampuku is dan één van de eerste die zich bereid verklaart om mee te helpen bij het oplossen van het probleem. De ampuku winti is ook een beetje wispelturig. Het ene moment is alles in orde, en binnen de kortste keren scheelt er wat aan Meester ampuku. 
 
Onder de ampuku winti zijn er verschillende varianten ampuku's. De ampuku kan zich ook met een andere winti vereenzelvigen, bijvoorbeeld met de Adoemankama winti. Daardoor kan het een nog krachtiger winti worden. Het is al eerder vermeld dat de ampuku winti een harde werker is.  Hij zet zich in voor de persoon bij wie hij zich openbaart. Mensen met een ampuku winti kunnen een rijkelijk leven leiden als degene goed voor zijn ampuku zorgt. De ampuku voelt zich ook snel gepasseerd, en laat dat ook binnen de kortste keren weten. De ampuku is een mooie winti, maar heeft ook veel onderhoud nodig, wil men profijt van hebben. "Ik kan wel voor je zorgen en maken dat je niets tekort komt in het leven, maar dan moet je mij ook aandacht geven en met me pronken" dat is wat meester ampuku doorgeeft aan zijn "dragers".
 
Als een ampuku een vrouw begeleidt, ziet hij niet graag dat de vrouw een partner heeft. Soms kan dat heel veel problemen opleveren als ampuku hierdoor toornig wordt.  Zeer veel korte relaties waarin vele ruzies voorkomen, zijn het gevolg van ampuku's gekrenkte trots.   Wantrouwen in de relatie is één van de hoofdoorzaken. Als de vrouw een ampuku winti heeft, schijnt zij op de één of andere manier snel te weten wanneer haar partner vreemd gaat.   De ampuku winti is één van de grootste verklikkers binnen de relatie. De ampuku "vertelt"  alles en dan ook alles (middels dromen of visioenen) wat haar partner buitenshuis uitspookt. Mannen, heeft uw vrouw dus een ampuku winti, wees dan op uw hoede! 
 
Iemand die een ampuku winti heeft dient deze te onderhouden door de favoriete sieraden van deze winti te bezitten. Heb je ze niet dan dien je ze aan te schaffen.
 
Tot de favorieten (goedoes) van de ampuku behoren:
  • De béré banti (buik band of buik ketting) met daaraan een sleutel, houwer of mes,
  • Een Alla kóndre ketting met een houwerhanger, ook de draité ketting of een combinatie met andere kettingsoorten zijn zeer intrek bij de ampuku.
  • Een gouden ring met zwarte steen,
  • Zilveren ring met rode steen 
  • Een voetketting valt ook onder de goedoes van ampuku.
  • Ook de bekende vriendschapsring hoort tot de favoriet van de ampuku.
 
Een ampuku watra (ampuku bad)  prepareert men meestal in een ketel(gietijzeren pot) en een ijzeren houwer komt er ook aan te pas.
 
Bron: Dhr. Agansu Gingetongo

 

Reacties

Pagina123
ArtArtart op 12-04-2018 15:06

Zoek inheemse priesteres. swamiuniverse@gmail.com

Artart op 12-04-2018 15:04

welke inheemse priesteres neemt leerlingen aan?

Om totaal de diepte te ervaren.

FaFzaFZz op 04-04-2018 20:04

Goededg. zou ik langs deze weg meer info kunnen krijgen over de ampuku? Ik heb begrepen dat ik ook zoiets heb. 

Mistiek op 28-12-2017 16:05

art en Bibi

mail naar astaria13@hotmail.com

art op 24-12-2017 13:31

Jammer sterkte!

Welke vrouw werkt met krachtige magie? Rituelen.

Ik zoek een priesteres maar niemand reageert.

Volgens mij durft nienand of is deze site opgeheven

Bibi op 23-12-2017 14:13

Hi mensen ik zou graag het emailadres van mistiek willen. Mijn mailtjes komen allemaal terug.

Ik ben al 2 weken ongesteld. Graag wil ik weten of dit ook met die ampuku te maken heeft.

Graag jullie reactie en wat zou je kunnen doen voor die ampuku. Ik doe alle moeite maar kom tot en met nu toe ben ik bij de verkeerde mensen terecht gekomen. Ik zit niet maar na soso lasi monie.

Graag een naam van een goede boniemang.

Gr. Bibi

Bibi op 23-12-2017 11:09

Ik heb geen commentaar. Ik probeerde naar het emailadres van miste te mailen. Mijn muiltjes komen terug. Graag wil ik ook naar iemand gaan om te kijken of ik culturele problemen heb.

Graag. 

Bibi

Arthur op 30-08-2017 15:30

Weet iemand een krachtige winti hoodoo of voodoopriesteres die mij de dieptes kan laten voelen?

Wil krachtig geleid worden. swamiuniverse@gmail.com

BLAKAMEID op 30-08-2017 04:15

GOEDENAVOND,HEB EEN PAAR VRAGEN .WILDE EEN KEER NIET MET MIJN VRIEND NAAR ZIJNMOEDER GAAN ,MAAR HIJ DWONG ME,IK ZEI NEE,MAAR HIJ LUISTERDE NIET  EN REED DE AUTO TOCH REGELRECHT NAAR HAAR HUIS IK WERD ZO KWAAD OP HEM DAT IK  INTRACE GERAAKTE,MIJN STEM WERD ZWAARDER EN MIJN ARMEN GINGEN AUTOMATISCH OMHOOG EN BLEVEN  OP SCHOUDERHOOGTE NAAR VOREN GESTREKT EN ZE ZAKTEN NIET,KAN IEM MIJ VERTELLEN WELKE WINTIE HET KAN ZIJN ,HEB WEER MEEGEMAAKT DAT EEN KENNIS DIE DRONKEN WAS MIJ ZO BOOS HEEFT GEMAAKT DAT IK PLOTSELING HEEL LANNG EN MET EEN HOGE TOON BEGON TE GILLEN,MIJN VRIENDEN DIE IN DE BUURT WAREN WISTEN NIET WAT ZE MOESTEN DOEN ,ER KWAM TOEN EEN MAN EN  HIJ ZEI OBIA EN TOEN STOPTE MIJN GEGIL,IK HEB NADIEN MIJN KENNIS NET EEN POP IN DE LUCHT GEGOOID EN FLINK MISHANDELD ,WELKE WINTI ZOU DT KUNNEN ZIJN EN IK GA SOMS NAAR WINTIPLEI EN ZOU GRAAG WINTI WILLEN DANSEN,MAAR HET GEBEURT NOOIT,WAT ZOU DE OORZAAK HIERVAN KUNNEN ZIJN

GEBROKEN HARTJE op 27-06-2017 11:45

wie kan mij helpen om tot een relatie te komen met mijn vriendin ?

GEBROKEN HARTJE op 27-06-2017 11:45

wie kan mij helpen om tot een relatie te komen met mijn vriendin ?

Arthur op 25-06-2017 13:50

Weet iemand een goede wijze kravhtige wintipriesteres die mij de diepte in mezelf kan laten zien.

Kabouter puntmuts op 23-06-2017 02:47

Hij is klein, omdat hij jong is... Vaak niet ouder dan drie jaar... En hij droomt ervan om te trouwen met een vrouw... Maar in plaats van te wachten tot hij haar tegenkomt, gaat hij met zijn geest naar haar op zoek. De enige oplossing is dat een vriend hem laat weten dat je bezet bent, door je een vriendschapsring te geven, en hij kan alleen wat met je als je hem niet afwijst. Het is dus belangrijk dat je hem laat weten, dat je hem niet wilt, of liever in het echt tegenkomt.

Kabouter puntmuts op 23-06-2017 02:40

De Ampuku bestaat Echt. Ik bedoel, het is niet alleen een geest, maar hij is ook een echte man. Maar hij kan met zijn geest reizen... En omdat hij weet dat dromen werkelijkheid kunnen worden, kan hij dat. Maar het mag niet. Daarom is hij slecht. Hij heeft een rode puntmuts en komt uit het bos, bij ons bekend als de KaBouter.

Mistiek op 10-10-2016 21:54

Beste Ingi en Armpje

Als jullie contact met me willen opnemen via 

demolicia@hotmail.com dan kan ik jullie verder verwijzen

Mistiek

.armpje op 10-10-2016 21:44

ik volg hopelijk krijg ik na jaren antwoordt.waarom en kan het niet anders.

.armpje op 10-10-2016 21:40

avond ben nu 57 heb van alles geprobeerd.die ampuku gebruiikt je zo genadeloos meneer heeft gewoon pret ben gevlucht bekeerd gedoopt niets help geen man blijf.ik bid vast weet mij geen raad het is geen pretje komt neeem zijn sex wanneer hij wil.IK WERK HARD WIL GELUKKIG ZIJN maar nee hij gaat niet weg of wat het is.

faizaal op 05-02-2015 02:07

ik zoek een doemang of een boenoemang,die mij kan helpen ,omgeving in den haag

lobi op 24-01-2015 16:35

Als ik vermoed dat mijn minnaar een vrouwelijke apoekoe heeft, hoe kan ik ervoor zorgen dat ze me accepteerd?? Hij weet het zelf niet.

Raoel op 19-01-2012 21:14
ik zou graag willen weten welke winti bij mij past
ro op 18-12-2011 13:48
op culturu heeft iemand mijn droom uitgelegd en gesgreve dat ik msgien een uma ampuku heb ik ben zelf een vrouw maar er staat info over de mannelijke ampuku maar what about de vrouwelijke?graag meer info daarover -xxx-
Ingi op 16-12-2011 02:47
Beste Mistiek, Alvast mijn excuses voor de lange uitleg. Het laatste jaar ben ik veel te weten gekomen omtrent mijn cultuur etc. en ik heb in de tussentijd wel wat opgestoken van wat men me verteld en wat ik zelf meemaak. Ik had 3 jaar een relatie met een jongen ik ben zelf ook van hetzelfde geslacht. En hij zelf zit al langer in die culturu dingen. Hij vertelde me niet zo lang geleden dat ik een ampuku heb(wat veel verklaarde over onze relatie), omdat hij het kon zien. Van jongs af aan heeft hij de 'gave' zulke dingen te zien. Tijdens ons relatie hadden we heel vaak ruzie, zelfs zo erg dat ik niet met hem ging ruzieen maar 'iets' schreeuwde hem, ik was het niet dat tekeer ging. Ik ging ook vaak vreemd en Niet omdat ik hem wilde kwetsen maar omdat ik behoefte had aan seks en niet van 1 persoon ik droomde ook heel vaak dat hij vreemd ging en dat ik hem altijd op heterdaad betrapte en waar ik huilend ofzelfs schreeuwend wakker werd. Hij wist altijd wanneer ik vreemd ging en met wie, want hij legde uit dat hij en ik 1 waren geworden en dat zijn 'ding' mij beschermde en hij zo kon zien waar ik was en met wie. Doordat ik alsnog tegen hem loog werd zijn'ding' boos en sprak tot mij via hem dat ik zijn asi boi misschien wel kan bedriegen maar hetzelf niet. (volgends mijn beste vriend die ook veel van weet, komt het omdat ik hem steeds vernederde door te liegen terwijl hij beter weet) nu is het zo dat ik het uit heb gemaakt, en me ex zegt nu dat die ampuku ervoor heeft gezorgd. Nou is het zo dat we niet als vijanden uit elkaar zijn gegaan maar als goeie vrienden, hij heeft me zelfs gebaad.(naief) en las in een boek over de ampuku winti en er stond alleen info met betrekking tot vrouwen en ik zou graag meer info willen weten over de ampuku bij mannen. Wat ik hier allemaal heb gelezen past precies met wat ik heb en meemaak, ik had ook heel vaak ruzie met mijn moeder(fjo fjo), broers en ex-stiefpa en werd geirriteerd om de kleinste dingen. met mijn school ging het slecht. Ik weet nu ook dat een familielid(voorouder(s)) iets gingen zoeken wat niet goed was en dat dat ding sinds me 5e jaar op mij is gekomen en nu sindsdien nog bij me is. Nu is het ook zo dat mijn Ampuku boos is en wat ik heb begrepen is dat ik met hem moet pronken..(Vriendschap ring en zilveren ring met rode steen heb ik al per toeval) Is er nog meer wat ik moet doen(want niemand die ik vraag wil me Baden voor die boze ampuku, niemand wil eraan beginnen) Ik ben nog best nieuw hierin vandaar met uitgebreide uitleg! Mvg Ingii
Mistiek op 15-12-2011 15:24
Aan anomiempje, mail mij: mistiek@xs4all.nl en dan kan ik je in contact brengen met iemand die je kan helpen.
Mistiek op 15-12-2011 15:22
Beste Kiki, zou je mij je verhaal kunnen mailen? Ik kan je met iemand in contact brengen die wellicht jouw probleem zou kunnen verhelpen. Mail naar: mistiek@xs4all.nl
Kiki op 11-12-2011 10:15
Wie kan mij helpen? Er zit een geest in me die mijn hele leven beinvloedt. Het lijkt veel op wat Robert Bruce omschrijft, maar hij geeft geen oplossing om er vanaf te komen. Ik ben ten einde raad, aub laat iets weten.
 
holymary op 09-12-2011 14:06
mevrouwtje windzak...
wil je oprotten met je kerkgedoe?
verkrachters sinterklaas apostelen horen op 1rij.
omdat jij rein bent volgens jezelf mag heilige geest nu nu bezit nemen van jou zodat je kan opkrassen met van deze site.kerkmensen denken altijd dat ze beter zijn dan de rest...wake the fuck up.
god heeft toegelaten dat de lucifer naar aarde kwam toch...dus wat lul je?
priester slacht zwangere vrouw omdat de heilige geest heeft gezegd dat het niet zijn kind was.bekende verhaal of niet?
god wilt niet dat je aan je mama verteld dat ik je aanraak.bekende verhaal of niet?
 
hou jij de wind die uit ademt maar in je eigen mevr.windzak.
 
 
anoniempjee op 08-12-2011 18:35
hey hey ik zit namelijk ook met een probleem ik zat 2 jaar lang in een relatiemaar ik houw nog steeds van hem en wil bij hem zijn maar ik heb t zelfde probleem ik stoothem altijd af zonder dat ik t wil ookal is tie zo lief voor mij ik irriteer van hem als die me aanraakt. wil helemaal niet dat tie aan me zit ik vecht alleen maar met hem en zoek altijd de ruzies op en word zoo boos om nix wil geen sex geen kus helemaal nix ik weet niet wat ik moet doen ik houw heel veel van hem en wil bij hem zijn maar nu ik al jullie reacties heb gelezen weet ik wat het probleem is altijd als ik een vriend heb begin ik van hem te irriteren en ruzie met hem te maken uit t niets en als ik boos word op m dan is dat altijd heel erg terwijl ik dat helemaal niet wil ik weet geen raad wat ik moet doen ik heb helemaal nix tegen hem maar t lijkt net alsof iets hem afstoot terwijl hij helemaal nix doet
ik wil ook een man kunne hebbe en me is een x goed kunne voele
wie kan mij helpe ??:(:(
W A Windzak op 28-09-2011 23:51
Heel lief van U hoor,maar mag het iets anders zijn graag,ik heb namelijk al een ketting met hanger...
 
Soms kalmt God de storm die om ons heen raast, en andere keren kalmt Hij ons...En als eenmaal de storm voorbij is,zult u zich niet eens herinneren hoe u erdoorheen bent gekomen,hoe u instaat was het te overleven.U zult er zelfs niet eens zeker van zijn als de storm daadwerkelijk voorbij is. Maar één ding is zeker. Wanneer u uit de storm komt,zult u niet meer de zelfde persoon zijn die erin wandelde. Dat is waar de storm voor bedoeld is....er is een rede voor iedere storm waar we doorheen gaan in het leven...
 
 
WAW
op 28-09-2011 18:23
Mag je een alla kondre ketting kopen en dragen omdat je het leuk vind
W A Windzak op 17-09-2011 22:35
wintie betekent (het onzichtbare,geest,enz.enz.)tijdens pinksteren vieren de christenen,het feit dat de Heilige Geest (winti,Santa Jeje)nedergedaald was op de apostelen,toen konden de mensen van veschillende komaf elkaar verstaan.De Heilige Geest zal dus nooit bezit nemen van een onreine mens,lees hoereerders,prostituees,moordenaars en afgodendienaars.
lezer op 17-09-2011 16:19
de winti respecteerd het cristendom, hoezo niet ook andersom? Uiteindelijk gaat het toch niet om wat je doet, maar om hoe je het doet. Of dat nu Winti is of iets anderes. Winti gaat om schoon te zijn.
W A Windzak op 31-08-2011 10:34
Vlees of Geest
13Want gij zijt geroepen, broeders, om vrij te zijn; (gebruikt) echter die vrijheid niet als een aanleiding voor het vlees, maar dient elkander door de liefde. 14Want de gehele wet is in één woord vervuld, in dit: gij zult uw naaste liefhebben als uzelf. 15Indien gij echter elkander bijt en vereet, ziet dan toe, dat gij niet door elkander verslonden wordt.
16Dit bedoel ik: wandelt door de Geest en voldoet niet aan het begeren van het vlees. 17Want het begeren van het vlees gaat in tegen de Geest en dat van de Geest tegen het vlees – want deze staan tegenover elkander – zodat gij niet doet wat gij maar wenst. 18Indien gij u echter door de Geest laat leiden, dan zijt gij niet onder de wet. 19Het is duidelijk, wat de werken van het vlees zijn: hoererij, onreinheid, losbandigheid, 20afgoderij, toverij, veten, twist, afgunst, uitbarstingen van toorn, zelfzucht, tweedracht, partijschappen, 21nijd, dronkenschap, brasserijen en dergelijke, waarvoor ik u waarschuw, zoals ik u gewaarschuwd heb, dat wie dergelijke dingen bedrijven, het Koninkrijk Gods niet zullen beërven. 22Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. 23Tegen zodanige mensen is de wet niet. 24Want wie Christus Jezus toebehoren, hebben het vlees met zijn hartstochten en begeerten gekruisigd.
25Indien wij door de Geest leven, laten wij ook door de Geest het spoor houden. 26Wij moeten niet praalziek zijn, elkander tartend, elkander benijdend.

Vlees of Geest
13Want gij zijt geroepen, broeders, om vrij te zijn; (gebruikt) echter die vrijheid niet als een aanleiding voor het vlees, maar dient elkander door de liefde. 14Want de gehele wet is in één woord vervuld, in dit: gij zult uw naaste liefhebben als uzelf. 15Indien gij echter elkander bijt en vereet, ziet dan toe, dat gij niet door elkander verslonden wordt.
16Dit bedoel ik: wandelt door de Geest en voldoet niet aan het begeren van het vlees. 17Want het begeren van het vlees gaat in tegen de Geest en dat van de Geest tegen het vlees – want deze staan tegenover elkander – zodat gij niet doet wat gij maar wenst. 18Indien gij u echter door de Geest laat leiden, dan zijt gij niet onder de wet. 19Het is duidelijk, wat de werken van het vlees zijn: hoererij, onreinheid, losbandigheid, 20afgoderij, toverij, veten, twist, afgunst, uitbarstingen van toorn, zelfzucht, tweedracht, partijschappen, 21nijd, dronkenschap, brasserijen en dergelijke, waarvoor ik u waarschuw, zoals ik u gewaarschuwd heb, dat wie dergelijke dingen bedrijven, het Koninkrijk Gods niet zullen beërven. 22Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. 23Tegen zodanige mensen is de wet niet. 24Want wie Christus Jezus toebehoren, hebben het vlees met zijn hartstochten en begeerten gekruisigd.
25Indien wij door de Geest leven, laten wij ook door de Geest het spoor houden. 26Wij moeten niet praalziek zijn, elkander tartend, elkander benijdend.

W A Windzak op 31-08-2011 10:19

Heidenen (goyim) staan ver van de waarheid. Hun denken, hun waarnemen is dusdanig beïnvloedt door de wereld, dat ze niet meer de werkelijke goddelijke waarden en normen begrijpen. Paulus beroept zich hier op Christus en verleent zo goddelijk gezag aan zijn woorden. Wereldsgezindheid kan en mag niet voortduren. Het moet afgelopen zijn daarmee!

Immers er is een ongevoeligheid gekomen en ze geven zichzelf over in de hand van de zonde, om hebzuchtig te leven in onreinheid, losbandigheid en weelde. In zekere zin hebben zij zich verkocht aan de zonde (Rom 7:14). Zij hebben zich er aan overgegeven en raken er ook door geobsedeerd. We zien ook dit zich manifesteren in verslavingen (bijv. gokken, sex, eten, drinken, drugs, gierigheid

Boosheid is een sterke emotie en roept vaak onze minder prettige kant op. Satan maakt daar gebruik van en blaast dit vuurtje graag aan. Door boos te blijven geven we de duivel ruimte en toestemming om in ons leven te werken. De gevolgen zijn vaak schrikbarend. Boosheid van mensen heeft gezinnen kunnen verwoesten, en erger nog: wereldoorlogen in gang gebracht. (Haman werd gemotiveerd door boosheid om het volk Israël te vernietigen Ester 3:5) Als aanklager van de broeders weet de duivel als geen ander hoe hij wrok, bitterheid of verongelijkte gevoelens wakker kan houden in u. Breek er mee en geef de duivel geen ruimte.

rosita op 09-08-2011 16:27
Goede dag,ik heb een vraag..Zit nl zo,dat wanneer me partner naast me ligt heeft hij een harde en moment hij op me komt liggen wordt hij helemaal slap,ook al wat hij doet lukt het hem niet meer hard tekrijgen...zal het die apuku zijn??moet me partners iets voor hem doen...??
op 03-08-2011 02:13
Ai, wintie foe ampuku condre.
 
Je bent een mystiek en krachtige bewustzijn, het is raarhoeaarde jou geschapenheeft.
Soms ben je sterk in me gedachte en denk ik: waarom denkt men dat jij tot de lagere winties hoort, is het omdat jij wilt dat men dat denkt?
Nou''wintie foe ampuku condre'', ik vertel men wel.
-Winti foe ampuku condre, noemt men ''laag'', omdat het dichter bij de mens staat, enin wintie is er geen hoger of lager-rang.
- Het is de mens, waar de mens van bewust word tot hoever men begrip ontwikkeld.
 
Wij kennen verschillendesoorten over de wintie foe ampuku condremaar de naam niet.
Men hoe zal dat nou kunnen? (SOMMIGE KENNEN DE NAMEN WEL).
 
Ja wat weten wij nou over de winties?
Deels van hun was weleens mens
 
 
Tony
 
Kitty op 20-06-2011 23:19
yes. 
ashley op 20-06-2011 15:05
Heb je ervaring met luku man baaswaterval
Kitty op 18-06-2011 16:14
Baaswaterval in cappelle aan den ijssel is een goeide luku man.. www.baaswaterval.nl 
Moksi meid op 12-02-2011 03:36
Hoop dat iemand me toch een beetje ver kan helpen
wintimeid op 07-02-2011 01:13
stel ik zeer op prijs dankje bentheimer
Bentheimer op 07-02-2011 01:11
heb net nog eens gekeken of er ook echt info over TABAK binnen staat, maar niet zo veel gevonden, ik dacht dat er een hoofdstuk over binnen stond (toch is het een super boek) anders kijk ik morgen nog eens of ik wat voor jou vind... groet, B.
wintimeid op 07-02-2011 00:51
bedankt bentheimer voor de tipsoso lobie het downloaden lukt
Bentheimer op 07-02-2011 00:23

@ wintimeid


mbt je vraag naar het roken van tabak: echt een interesante kwestie, en een typisch amerikaanse (indiaanse) bijdrage. Ik kan je een goed boek aanraden, je kunt het hier vinden:

http://rapidshare.com/#!download|436cg|152881336|PlanGod.rar|26861

als je problemen heeft met het downloaden laat het maar weten.


@moksi meid:

heb helaas geen oplossing voor jou. misschien komt hier nog iemand op een idee. Trouwens leuk dat weer meer beweging is in het forum.


groet,

Bentheimer

wintimeid op 03-02-2011 09:33
moksimeid je apuku moet achter je komen staan nu staat hij voor je .en de ampuku maakt dat je sex krijgt met andre mensen in je droom . eigelijk a apuku moesoe setie .na a fa . als je een watra neemt wordt de ampuku op ze plaats gezet . hoe het moet staan en dan krijg je daar bescherming van en leidt het niet je leven . dat is mij kennis een beetje hierover.
Moksi meid op 02-02-2011 23:43
Zou iemand ook op de mijne willen antwoorden please?
wintimeid op 02-02-2011 19:34
bedankt voor u antwoord soso lobie
MISTIEK op 02-02-2011 18:41
@ wintimeid,
Wat ik vernomen heb is dat sommige winti's je kunnen verbieden om sigaretten te roken bijv. de pa winti (vodu winti) Het zou te maken hebben met het feit dan ze je dan niet goed kunnen begeleiden/beschermen of het is simpel weg hun trefu (kunnen er niet tegen)
 
Een sigaar heeft volgens mij weer een andere lading, want sommige bonu mensen roken een sigaar om in trance te raken. Of het roken van de sigaar een soort brug is tot het spirituele te rijk te treden weet ik niet..zou kunnen lijkt me. Als iemand meer weet of mij wil corrigeren.. heel graag want ik schrijf wat ik denk en vernomen heb.
wintimeid op 02-02-2011 09:30
alstublieft antwoord op mijn brande vraag .vriendelijke groet wintimeid .voor mensen die interesse hebben in een goede wassie of een goede krachtigegebed nodig hebben mag je ook contact met mij opnemen ik kan je in contact brengen met een vrouw die werkelijk negatieve spirALEN OP WINTI GEBIED KAN doorbreken of postieve bijdrage kan leveren via wassie.en zeer krachtig kan bidden .door eigen ervaring kan ik dit bevestigen .
wintimeid op 02-02-2011 09:14
ik heb echt een brandende vraag zelfs na lAng googlen kan ik geen antwoord op mij vraag krijgen .wat is de functie van sigaar roken .is het brug naar de geestelijke wereld . om de waarheid te zeggen ik heb in het verleden veel geblowd ik heb mij zelf gerreingd middels een watra / ik heb de negatieve spiraal doorbroken blow niet meer.heb ook weer mij spirituele schone dromenterug .tog als ik mij soms onrustig voel krijg ik de gedachte om een joint te nemen . dat doe ik niet inplaats daarvan neem ik dan een kleine sigaar en weg is detrek in een joint .ik ben benieuwd wat de functie van sigaren is op spiritueel gebied .alstublieft wilt iemand mij antwoord geven en stimuleert het roken daarvan ook mij schone dromen ik w8 met smart op uw antw vriendelijke groet wintimeid
Sarien op 01-02-2011 15:07
Hallo allemaal.
 
Kan iemand me vertellen wat het volgende te betekenen heeft ?
 
Betreft een bonoemang die na de loekoe kleingeld vraagt aan jou en wanneer je dat aan het pakken bent voor hem komt hij naast je zitten of staan engrist muntjes uit je portemonnee .
Wie heeft ervaring hiermee. Het is toch niet netjes dat hij dit doet .
 
Terwijl ik betaald heb wat hij gevraagd had :€50,- , een sigaar , twee pilsjes en 32 cent .
 
Ik vind het vreemd dat hij zonder afspraak nog kleingeld vraagt en dan ook nog met zijn handen in mijn portemonnee zit .
 
Ik zie jullie reactie gaarne tegmoet .
 
Bijv. dank .
 
Hartelijke groeten
Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl